Ølvogn

Beregner

Tidsrum

Feststart
:
Festslut
:

Arrangement

Antal gæster
Der serveres også
Vin
Spiritus
Mad
Beregn forbrug

Beregnet forbrug

Svarende til X fadøl (á 0,4 liter) pr. gæst
XX Liter
Benyt beregnet forbrug
Vælg sortiment

Beregneren tager udgangspunkt i en standard
øltype på 4,6 procent alkohol.

OBS: Der er fuld returret på ubrudte fustager!

 

Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.
  • 1. vælg sortiment
  • 2. vælg levering
  • 3. bekræft ordre
Vis:
1

Fuglsang Økologisk Classic fustage

Vis detaljer

En økologisk undergæret lagerøl brygget på Familien Fuglsangs eget mørkristede økomalt. Smagen er forfriskende med en vis sødme fra malten og en antydning af frugt. Aromaen har et let humlet præg, der bidrager med balance til øllen. Alk. 4,8%. OBS! Bestil mindst 5 dage før brug.

Pris pr. fustage (20 l)
775,00 DKK
Pris pr. liter
38,75 DKK
Antal

Fuglsang Black Bird fustage

Vis detaljer

Black Bird er en frisk øl med behagelige humlenoter, som er med til at give øllen sin karakteristiske smag, der er tør og med en diskret antydning af frugt. Mørk münchnermalt er den bærende ingrediens i Black Bird, der udover at bære prædikatet ‘classic’ også falder ind under kategorien ‘undergæret lagerøl’. Alk. 4,8%. OBS! Bestil mindst 5 dage før brug.

Pris pr. fustage (20 l)
695,00 DKK
Pris pr. liter
34,75 DKK
Antal

Nørrebro Bryghus Classic fustage

Vis detaljer

En ravgylden økologisk Classic øl – velbalanceret, maltbåren øl med en lav bitterhed, frisk krydret humling og en sødlig eftersmag. Alk. 4,6%.

Pris pr. fustage (20 l)
925,00 DKK
Pris pr. liter
46,25 DKK
Antal

Royal Økologisk Classic fustage

Vis detaljer

Royal Økologisk Classic er brygget i Danmark med økologisk karamelmalt og mørkristet malt. Det giver en ægte all malt classic på 4,8% alc. med en flot brun farve, lysebrunt skum og en fyldig smag. Præcist som classic-elskere foretrækker det. 4,8% alkohol.

Pris pr. fustage (20 l)
775,00 DKK
Pris pr. liter
38,75 DKK
Antal

Royal Classic fustage

Vis detaljer

Royal Classic

Er udviklet med udgangspunkt i den specielle Royal-malt samt karamelmalt og mørkristet malt. I øllen er der anvendt bitterhumle og for at forstærke den frugtagtige duft, som er karakteristisk for Royal-familien, er der anvendt en balanceret dosering af aromatisk humle.  4,6% Alkohol

Pris pr. fustage (20 l)
625,00 DKK
Pris pr. liter
31,25 DKK
Antal

Albani Odense Classic fustage

Vis detaljer

Albani Odense Classic

Odense Classic er blevet brygget siden bryggeriets 140 års jubilæum i 1999. Pilsneren er kendetegnet ved en mørkere farve og en kraftigere smag af malt og humle end en almindelig pilsner. Du mærker straks den fyldige og kraftige maltsmag, når du smager på en Odense Classic. 4,6% Alkohol.

Pris pr. fustage (20 l)
625,00 DKK
Pris pr. liter
31,25 DKK
Antal

Thor Classic fustage

Vis detaljer

Thor Classic

har en smuk, mørk, gylden farve og et flot, hvidt ølskum. Råvarerne er de samme som i Thor Pilsner, men sammensætningen/kompositionen er anderledes. Thor Classic er mere blid og rund i smagen end pilsneren. Bitterheden er nedtonet, uden at det er gået ud over den karakteristiske Thor-smag. 4,6% Alkohol.

Pris pr. fustage (20 l)
625,00 DKK
Pris pr. liter
31,25 DKK
Antal

Ølvogn

Vognen er tom!

Åbn beregneren, hvis du er i tvivl om dit forbrug, eller gå direkte til sortiment for at tilføje produkter til ølvognen.

Pantpris

Panten for en øl fustage er 200,00 DKK (incl moms)


hane

Tappehaner

Medmindre du ejer et fadølsanlæg selv, så skal du bruge tappehaner, når du køber fadøl. Der tilføjes derfor automatisk tappehaner til din bestilling. Alt efter hvor stort behovet er, og hvor meget fadøl du har købt kan du bestille anlæg med en eller to haner. Så hvis du vil undgå kø i baren, skal du overveje at leje fadølsanlæg med to haner i stedet for en. Hvis du vil benytte eget udstyr, kan du fjerne disse fra din bestilling. Du finder tappehanerne under Haner & tilbehør.


Bar

For at præsentere din fadøl på den rette måde, skal du også have en bar. Hvis du ikke har en i forvejen, kan du leje en hos Online-Fadøl.dk, når du bestiller fadøl. Baren er let at opstille, og kræver hverken meget tid eller plads. Husk at tilføje bar(er) til din bestilling, med mindre du vil benytte egen bar. Den rette bar fuldender helhedsoplevelsen af at have bestilt den gode fadøl. Du finder barerne under Haner & tilbehør.


Plastik krus

Du kan fadølskrusnaturligvis vælge at bruge dine egne glas til fadøl. Ønsker du at få leveres plastik krus sammen med din bestilling, så har du også mulighed for dette. Bestiller du plastik krus når du også lejer fadølsanlæg betaler du kun omkring en krone pr. glas i en god kvalitet, der gør, at de uden problemer kan bruges hele dagen eller aftenen.