Ølvogn

Beregner

Tidsrum

Feststart
:
Festslut
:

Arrangement

Antal gæster
Der serveres også
Vin
Spiritus
Mad
Beregn forbrug

Beregnet forbrug

Svarende til X fadøl (á 0,4 liter) pr. gæst
XX Liter
Benyt beregnet forbrug
Vælg sortiment

Beregneren tager udgangspunkt i en standard
øltype på 4,6 procent alkohol.

OBS: Der er fuld returret på ubrudte fustager!

 

Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.
  • 1. vælg sortiment
  • 2. vælg levering
  • 3. bekræft ordre

Hvad er fadøl?

Der er noget særligt ved fadøl. Sådan er det bare – og det er noget andet at få en iskold fadøl i hånden, end at få en halvlunken dåse eller flaske.

Hvis man ser nøgternt på det, så er øl og fadøl det samme. De er brygget på samme måde, og det er det samme indhold, der er i fustagerne og flaskerne. Alligevel er der noget helt særligt ved fadøl, og man vil nok mene, at det ligger i, hvordan den skænkes og ikke mindst, hvordan den bliver serveret. Mange forbinder fadøl med gode oplevelser i byen eller til koncerter. Det er derfor også lidt specielt at få serveret fadøl til private fester, da mange stadig forbinder det med store arrangementer, men sådan behøver det ikke være.

Når du lejer et fadølsanlæg bliver øllet en smule anderledes, end hvis du hælder det op fra en flaske. Nogen mener, at øllet bliver en smule lettere og blødere, når der er tale om fadøl frem for flaskeøl. Dette hænger sammen med den måde kulsyren tilføres i fadøl. Det gør også, at smagen i øllet virkelig kommer til sin ret, og derfor er fadøl så elsket, og det er også derfor, at fadøl vinder mere og mere indpas til private fester.

Når du serverer fadøl, er du også altid sikker på, at øllet har den perfekte lave temperatur på mellem 6-8 grader, hvilket er den optimale temperatur for fadøl, hvis smagen skal være den helt rigtige, når den serveres.

Fadøl er det man serverer, når man gerne vil give lidt ekstra til sine gæster – det pifter festen lidt op med nyskænket øl fra et fadølsanlæg. Det kan være, du lige skal have lidt ekstra krydderi på et svendegilde, et bryllup, et jubilæum eller en rund fødselsdag. Det kan også være, at den kommende gom skal forkæles med fadøl på sin polterabend, eller gadefesten skal peppes lidt op med fadøl frem for de traditionelle øl på dåser og flasker.

Det er kort sagt svært at finde en lejlighed, hvor fadøl ikke passer ind, og her på online-fadøl.dk kan du nemt købe fadøl og leje fadølsanlægget. Du bestemmer selv, om det skal leveres, eller du hellere selv vil hente det og dermed spare penge, som du jo kan bruge på en ekstra fustage.

Så er der bare tilbage at sige skål for det gode øl, serveret som det skal serveres.

Ølvogn

Vognen er tom!

Åbn beregneren, hvis du er i tvivl om dit forbrug, eller gå direkte til sortiment for at tilføje produkter til ølvognen.

Når du har gennemført din bestilling, vil du blive kontaktet 
på førstkommende hverdag af det valgte depot for nærmere aftale!