Ølvogn

Beregner

Tidsrum

Feststart
:
Festslut
:

Arrangement

Antal gæster
Der serveres også
Vin
Spiritus
Mad
Beregn forbrug

Beregnet forbrug

Svarende til X fadøl (á 0,4 liter) pr. gæst
XX Liter
Benyt beregnet forbrug
Vælg sortiment

Beregneren tager udgangspunkt i en standard
øltype på 4,6 procent alkohol.

OBS: Der er fuld returret på ubrudte fustager!

 

Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.
  • 1. vælg sortiment
  • 2. vælg levering
  • 3. bekræft ordre

FAQ

Hvor meget plads kræver fadølsanlægget?

Vores fadølsanlæg kommer i flere forskellige størrelser og typer. Uanset hvad dit behov er, når det kommer til leje af fadølsanlæg, så kan vi helt sikkert imødekomme dit behov. Når du bestiller fadøl via Online-fadøl.dk, vil du blive kontaktet på først kommende hverdag af det depot, der behandler din bestilling. Depotet vil være behjælpelig med at finde det udstyr, der bedst passer til dit behov. Hvis du selv afhenter din ordre på depotet, så skal du være opmærksom på, at et anlæg, en klapbar, et par fustager og kulsyre, som udgangspunkt, fylder mere end du kan have en en lille personbil. Vi vil anbefale eksempelvis en varevogn.

Kan jeg aftale et bestemt leveringstidspunkt?

Ja – fadølsanlægget og det medfølgende fadøl leveres når det passer dig bedst. Når du bestiller fadøl gennem Online-fadøl.dk vil du altid blive kontaktet af det depot, der leverer ordren, for at lave en nærmere aftale omkring levering, returnering eller afhentning.
Du vil blive kontaktet af depotet på den førstkommende hverdag efter din ordre her på sitet.

Hvem stiller anlægget op?

Hvis du har bestilt fadøl og fadølsanlæg med levering, så er det depotet, der stiller anlægget op og tilslutter det. På den måde er du sikker på, at dit fadølsanlæg fungerer som det skal, og de kører ikke før alt virker som det skal, og du har fadøl i hanen eller hanerne. Hvis du vælger at hente selv, så er det dig, der står for opstilling og tilslutning af anlægget. Når du henter anlægget ved depotet, så vil depotet forklare, hvordan dette gøres, så du uden problemer kan sætte det lejede fadølsanlæg til.

Hvordan skifter jeg fustage?

Hvis du har købt mere end en fustage fadøl, har du brug for at vide hvordan du skifter dem, så du kan få frisk fadøl. Når du får leveret fadøl og anlæg, vil depotet vise dig, hvordan du skifter fustager og betjener anlægget generelt. Henter du selv på depotet, så vil du modtage kyndig vejledning, når du får udleveret udstyret. Er du i tvivl, så kontakt det depot, som håndterer din ordre. Du kan finde kontaktinfo på alle depoterne her

Hvilke ølmærker kan jeg bestille?

Det er Royal Unibrew, der står bag denne tjeneste. Det betyder, at det er alle vores varianter inden for fadøl, du kan bestille her. På Online-fadøl.dk kan du derfor bestille følgende ølmærker og varianter: Royal Pilsner, Royal Classic, Royal Export, Royal X-mas, Odense Pilsner, Odense Classic, Odense 1859, Thor Pilsner, Thor Classic, Heineken, Newcastle Brown Ale, Edelweiss Snowfresh, Edelweiss Dunkel, Edelweiss Hefetrub, Murphys Irish Red. Du kan hele sortimentet og vores tilbehør her.

Er der landsdækkende levering?

Når du handler med Online-Fadøl.dk – handler du med 10 depoter fordelt i hele landet. Det betyder også, at vi mere eller mindre har landsdækkende levering på fadøl (enkelte øer undtaget). Du kan også købe lokale varianter som Odense Pilsner, Thor og lignende på fadøl og få dem leveret, uanset hvor i landet du befinder dig. Ønsker du at få leveret fadøl og fadølsanlæg på Bornholm, skal du kontakte Michael West på tlf. 29 23 01 60.

Ølvogn

Vognen er tom!

Åbn beregneren, hvis du er i tvivl om dit forbrug, eller gå direkte til sortiment for at tilføje produkter til ølvognen.

Når du har gennemført din bestilling, vil du blive kontaktet 
på førstkommende hverdag af det valgte depot for nærmere aftale!