Ølvogn

Beregner

Tidsrum

Feststart
:
Festslut
:

Arrangement

Antal gæster
Der serveres også
Vin
Spiritus
Mad
Beregn forbrug

Beregnet forbrug

Svarende til X fadøl (á 0,4 liter) pr. gæst
XX Liter
Benyt beregnet forbrug
Vælg sortiment

Beregneren tager udgangspunkt i en standard
øltype på 4,6 procent alkohol.

OBS: Der er fuld returret på ubrudte fustager!

 

Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.
  • 1. vælg sortiment
  • 2. vælg levering
  • 3. bekræft ordre
Vis:
1

Albani Rødhætte fustage

Vis detaljer

Blev lanceret i 1987. Den er i familie med Blålys, men med en fyldigere smag og lettere. Albani Bryggeriernes kirkelignende svalebakketårn er afbilledet på både Rødhættes og Blålys’ etiket. Alk. 5,6%. OBS! Sæson.

Pris pr. fustage (20 l)
795,00 DKK
Pris pr. liter
39,75 DKK
Antal

Royal X-MAS Blågran fustage

Vis detaljer

En mørkere og mere kontant udgave til den blide, hvide X-MAS. Det er en julebryg med fylde og karakter, men uden at være tung. Med en fyldig smag komplimenteret af den maskuline humlekarakter. Alk. 5,6%. OBS! Sæson.

Pris pr. fustage (20 l)
725,00 DKK
Pris pr. liter
36,25 DKK
Antal

Anarkist Santa’s Fruit IPA fustage

Vis detaljer

Med udgangspunkt i vores gode erfaringer med Hazy IPA’er – tilført lidt julestemning i form af den klassiske citrusfrugt, mandarin. I rigelige mængder giver mandarin et fantastisk boost til den i forvejen frugtige humleprofil og giver samtidig en fylde og sødme. Perfekt til at komme i godt humør på de kolde juledage. Alk. 5,9%. OBS! Sæson. Bestil mindst 5 dage før brug.

Pris pr. fustage (20 l)
1.075,00 DKK
Pris pr. liter
53,75 DKK
Antal

Anarkist Crisp N’ Cool fustage

Vis detaljer

Forfriskende sprød IPA-ish øltype med kraftige humlenoter, klar bitterhed og lyst udseende. Perfekt til en god barbeque eller stærk mad som hotwings eller taco. Alk. 6,4%. OBS! Bestil mindst 5 dage før brug.

Pris pr. fustage (20 l)
1.075,00 DKK
Pris pr. liter
53,75 DKK
Antal

Anarkist Red Noses fustage

Vis detaljer

En red ale med et svagt strejf af tranebær og noter af rug. Red ale kan bedst beskrives som en classic, men med lidt mere punch i smagen. Stilartsmæssigt er vi lidt hen af en crafted classic. Tilføjelsen af rug og tranebær er med til at give øllet et flot rødligt skær. Alk. 5,5%. OBS! Sæson. Bestil mindst 5 dage før brug.

Pris pr. fustage (20 l)
1.095,00 DKK
Pris pr. liter
54,75 DKK
Antal

Nørrebro Bryghus Jule IPA

Vis detaljer

Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit – En amerikansk inspireret india pale ale tilsat julens søde appelsiner. Det er en kraftig øl med en stor fylde, bitterhed og sødme i god balance, som passer godt til alle julens retter. Alk. 6,3%.

Pris pr. fustage (20 l)
1.125,00 DKK
Pris pr. liter
56,25 DKK
Antal

Nørrebro Bryghus Julebryg

Vis detaljer

Lanceret tilbage i 2003, året hvor Nørrebro Bryghus åbnede, blev denne unikke julebryg udviklet af brygmester Anders Kissmeyer, som tog udgangspunkt i den bryggemæssige frihed, der lå i at dansk julebryg ikke er nogen fast øsltil, men blot en tradition knyttet til årstiden. Det blev til en mørk og fyldig ale, der var smagssat med frisk ingefær og nelliker og pyntet med et stejf af amerikansk aromahumle. Alk. 7,0%.

Pris pr. fustage (20 l)
1.125,00 DKK
Pris pr. liter
56,25 DKK
Antal

Royal X-MAS

Vis detaljer

Den blå X-MAS også kaldet Blågran er den eneste julebryg på fadøl. X-MAS fadøl har en alkoholprocent på 5,6%. Smagen giver fylde og karakter uden at være tung, som man kender fra nogle af de helt tunge julebryg. Det betyder også, at det er en variant, der gør sig rigtig godt som fadøl. X-Mas findes også i en lys variant, der kaldes for "den blide hvide", denne variant fås dog kun på flakse og dåse, og kan altså ikke købes på fadøl. Den mørke farve i den ”Rå Blå” kommer fra brugen af en anelse farvemalt. Det gør smagen fyldigere og komplementerer den maskuline humlekarakter.

Pris pr. fustage (20 l)
795,00 DKK
Pris pr. liter
39,75 DKK
Antal

Ølvogn

Vognen er tom!

Åbn beregneren, hvis du er i tvivl om dit forbrug, eller gå direkte til sortiment for at tilføje produkter til ølvognen.

Pantpris

Panten for en øl fustage er 200,00 DKK (incl moms)


hane

Tappehaner

Medmindre du ejer et fadølsanlæg selv, så skal du bruge tappehaner, når du køber fadøl. Der tilføjes derfor automatisk tappehaner til din bestilling. Alt efter hvor stort behovet er, og hvor meget fadøl du har købt kan du bestille anlæg med en eller to haner. Så hvis du vil undgå kø i baren, skal du overveje at leje fadølsanlæg med to haner i stedet for en. Hvis du vil benytte eget udstyr, kan du fjerne disse fra din bestilling. Du finder tappehanerne under Haner & tilbehør.


Bar

For at præsentere din fadøl på den rette måde, skal du også have en bar. Hvis du ikke har en i forvejen, kan du leje en hos Online-Fadøl.dk, når du bestiller fadøl. Baren er let at opstille, og kræver hverken meget tid eller plads. Husk at tilføje bar(er) til din bestilling, med mindre du vil benytte egen bar. Den rette bar fuldender helhedsoplevelsen af at have bestilt den gode fadøl. Du finder barerne under Haner & tilbehør.


Plastik krus

Du kan fadølskrusnaturligvis vælge at bruge dine egne glas til fadøl. Ønsker du at få leveres plastik krus sammen med din bestilling, så har du også mulighed for dette. Bestiller du plastik krus når du også lejer fadølsanlæg betaler du kun omkring en krone pr. glas i en god kvalitet, der gør, at de uden problemer kan bruges hele dagen eller aftenen.